Ново напрежение по линията Киев - Москва. Украински дронове взривиха

...
 
 
Ново напрежение по линията Киев - Москва. Украински дронове взривиха
Коментари Харесай

Напрежение между Киев и Москва: Украински дронове взривиха блок в столицата на Русия (Кризата се влошава)

 

 

Ново напрежение по линията Киев - Москва. Украински дронове взривиха жилищни здания по пътя към резиденцията на Путин отвън столицата, давайки да се разбере, че тяхна цел е президента.

 

От своя страна президентът предизвести, че " експанзията на Киев става все по-безразсъдна и може да докара до тежки последствия за Украйна ". Въпреки че Русия към този момент нанесе серия извънредно тежки удари по жилищни здания в Киев, маскирайки дейностите си като офанзива против командни цели. 

За повторно в Москва се случва сходно нещо, което има за цел да покаже, че идеалната защита надалеч не е толкоз идеална. И даже освен това - дроновете съумяват да преминат през отбранителните линии.

 

" Ние нямаме нищо общо с това, само че не е изключено в бъдеще офанзивите да зачестят и даже да станат още по-масирани и нападателни ", съобщи в свое изказване съветникът на украинския президент Михайло Подоляк.

 

Путин насилствено призна за пробив в сигурността, само че предизвести, че дейностите на Украйна няма да останат без последици. И на фона на влошаващия се спор, Пекин и Анкара настойчиво работят за понижаване на напрежението и сядане на масата за договаряния. Дори и с цената на териториални отстъпки от страна на Киев. Защото никой не желае нуклеарна война. Най-малко Съединени американски щати и Русия.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР